Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Pla reivindica la creació d'una sala d'exposicions i una sala d'actes dignes
Pla reivindica la creació d'una sala d'exposicions i una sala d'actes dignes

Pla reivindica la creació d'una sala d'exposicions i una sala d'actes dignes

17 de maig de 2002 a les 0:00

La portaveu municipal de Convergència i Unió (CiU), Consol Pla, reivindica la creació d'una sala d'exposicions i una sala d'actes dignes de la ciutat com necessitats més urgents entre els equipaments culturals, una de les mancances que considera destacades a la ciutat. Pla manifesta que aquestes mancances es posen de relleu clarament aquests dies en que coincideixen activitats culturals com la Biennal Aqüeducte, el festival de cinema, el vintè aniversari de Rialles o el Dia das Letras Galegas.
Pla assegura que les entitats no disposen d'espais adequats per a desenvolupar les seves activitats després d'haver tirat endavant les seves actuacions amb molt treball.
La portaveu de CiU indica que la falta d'equipaments respon a una falta de planificació coherent a la ciutat que s'ha d'estendre també a les necessitats del transport o a l'urbanisme en general.
En aquest sentit, Pla ratifica la crítica al conveni firmat entre l'Ajuntament i l'empresa Aiscondel-Uralita, acord que considera ""innecessari i injustificable"" perquè beneficia ""descaradament"" a l'empresa sense que la ciutat en tregui profit. Consol Pla considera que la zona on Aiscondel té previst edificar habitatges s'hauria d'utilitzar a sector industrial.