Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Ple de victòries pel Cerdanyola Jornada de Lliga Catalana / Club Penya d'Escacs Cerdanyola

Ple de victòries pel Cerdanyola

8 de febrer de 2024 a les 11:35

La tercera ronda va comptar amb triomf en totes les disciplines del Club Penya d'Escacs Cerdanyola. Tots els quatre equips de l'entitat cerdanyolenca van obtenir victòries sòlides davant els seus rivals.

Jornada pràcticament immillorable pel Club Penya d'Escacs Cerdanyola en la tercera ronda de Lliga Catalana. El quadre local recuperava gran part dels seus jugadors per a la disputa dels seus respectius partits, tots ells a casa.

 

El primer equip, de Divisió d'Honor, va aconseguir una clara victòria contra els Tres Peons (7-3). Amb victòries de Jose Guerra, Julio Alonso, Marc Ortega, Juan Escandell, Francesc Nieto i Elisabeth Hapala; l'equip es manté com a líder del grup 1 amb tres victòries, a un punt d'obtenir entrar al grup pel títol i mantenir una vegada novament la categoria. El dissabte que ve l'equip jugarà a Mollet.

 

A la Segona Divisió, Important victòria del segon equip davant un aspirant a l'ascens com el Mataró (6,5 - 3,5). Les victòries de Neri Ruiz, Jose Valencia, Jaume Grau i Laura Toquero deixen l'equip més a prop de l'objectiu de mantenir la categoria. El següent partit serà a Barcelona contra el Sant Martí, un dels equips més forts de la categoria.

 

Pel que fa a l'equip C, de Primera Categoria, aquest va ser el que va obtenir una victòria més àmplia, davant el Sabadell C (7-1). Clara victòria en un partit de rivalitat comarcal, on l'equip local va presentar un fort equip que el podria col·locar entre els aspirants a l'ascens si tingués continuïtat. Les victòries van ser d'Antonio Gil, Pol Borges, Javier Ruiz, Adrian Villodres, Arnau Guerrero i Bernat Ferrer. El pròxim partit comptarà amb desplaçament fins a Balsareny.

 

Finalment, en Tercera Categoria, el Cerdanyola B va imposar-se a l'Ullastrell (4-0). Gran victòria de l'equip compost pels jugadors més joves del club com Gabriel Celorrio, Jan Martínez, Erik Tello i Izan Lopera, tots ells amb victòries. El següent partit serà a Sant Cugat contra el Club Dos Torres.