Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

Polylux instal·la una planta d'autoconsum fotovoltaic

Polylux instal·la una planta d'autoconsum fotovoltaic

21 d'abril de 2022 a les 11:55

L'empresa Polylux, especialitzada en el disseny i fabricació a mida de transformadors, ha instal·lat una planta d'autoconsum fotovoltaic al seu centre de producció de Cerdanyola.

L'empresa Polylux, especialitzada en el disseny i fabricació a mida de transformadors, ha instal·lat una planta d'autoconsum fotovoltaic al seu centre de producció de Cerdanyola. La instal·lació solar d'energia verda, operativa des del març del 2022, es compon de 264 panells fotovoltaics situats a les cobertes de la fàbrica que compten amb una potència de 100kWp i que ocupen una superfície de 1000m2. Gràcies a la incorporació d‟aquest sistema, s‟estima que la producció solar d‟origen renovable generarà un 59% de l‟energia consumida al‟any en aquesta empresa que ja ha pres altres mesures d‟estalvi energètic com la instal·lació d‟il·luminació per leds. 

L'empresa afirma que, per combatre el canvi climàtic i reduir costos, ha destinat una inversió de més de 100.000 euros en aquest projecte que contribuirà amb el medi ambient disminuint les emissions de gasos d'efecte hivernacle, aconseguint una reducció anual de 66 tones de CO2 a l'atmosfera. En aquest sentit, el nou sistema d'energia renovable instal·lat suposarà, segons responsables de Polylux, tant un estalvi a la factura de subministrament elèctric com la possibilitat d'establir una estratègia de contenció de preus per als clients.