Primer pas cap a la Liga Femenina 2

26 de maig de 2022 a les 13:13

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha guanyat el València Bàsquet B (74-53), en el primer partit de la Fase d'Ascens a Liga Femenina 2, disputat a Granada. Les de Pili Bilbao jugaran el segon partit demà a les 10:30 hores contra el CB Ponce de Valladolid.

Amb un joc coral,  i amb una Carla Pérez estel·lar (23 punts i 25 de valoració), les de Cerdanyola s'han imposat de forma clara davant el València Bàsquet B,   en el primer partit de la lligueta d'ascens a Liga Femenina 2 disputat al pavelló Inacua Antonio Prieto de Granada.

El conjunt de Cerdanyola s'ha mostrat superior guanyant tres,  dels quatre quarts,  disputats davant les jugadores de Laura Lago.

El primer quart ha finalitzat amb un 21 a 13 que indicava que les verdes i blanques havien entrat molt endollades al partit. L’encert de Carla Pérez en el llançament exterior van donar les primeres diferències en el marcador per a les verdes i blanques.

El segon quarta ha estat una còpia del primer, i les de Cerdanyola han continuat imposant el seu ritme i dominant el "tempus" del partit. Al descans s'ha arribat amb un 39 a 26 favorable a les de Pili Bilbao.

La represa ha començat amb un quart més igualat. Tot i que les de Cerdanyola han començat agafant la màxima diferencia, fins al moment, les valencianes van reaccionar i van aconseguir empatar el parcial a 17. Quan faltaven deu minuts per finalitzar l'encontre, el marcador era 56-43.

En el darrer quart i sense abaixar els braços, les de Pili Bilbao han mantingut el mateix nivell de joc i ritme anotador i de mica en mica van eixamplar les diferències a l'electrònic fins a arribar al final del partit amb el 74 a 53 definitiu.

Les de Cerdanyola donen el primer pas, important però no definitiu, per aconseguir plaça a la categoria superior, encara resten dos partits molt complicats. Demà afrontaran la segona jornada davant les castellanes- lleoneses del CB Ponce de Valladolid. El partit es jugarà al mateix pavelló i a la mateixa hora, 10.30 hores del matí.

CBF Cerdanyola (74): Carla Pérez (23), Ruth Alisson (6), Eva González (3), Eva Almasquè, Lara Fernández (6), Laia Espín (3), Anna Iglesias (14), Iona García (2), Mar Moreno, Elena Múrcia (2) Ana Alonso (13) i Lorena del Moral (2). Entrenadora: Pili Bilbao.

València Bàsquet B (53):  F. Cechi (3), R. Ulrich (3), C. García (3), M. Sorlí (9), A. Blasco ((10), C. González, M. Piqueras, B. Escudero, L. Rivas (13), C. Segura (7) i L. Reos (5). Entrenadora: Laura Lago.

Arbitres: Samuel Aranda Requena i Jesús Retamero Rodríguez.