Primera derrota a casa per al CE Cerdanyola

27 d'octubre de 2002 a les 0:00

El CE Cerdanyola ha sumat avui la primera derrota a casa en el que portem de lliga en perdre davant el Roda de Ter per 2-4 i se sitúa a la tretzena plaça de la classificació, prop de la zona de descens.

El conjunt que entrena Jordi Falgueras no s'ha pogut imposar al Roda de Ter en un partit on els primers protagonistes han estat els penals i, més tard, les expulsions dels jugadors del Cerdanyola. Començaven avançant-se al marcador el de Falgueras al minut 25 per mitjà del capità Moya, en transformar un penal, dos minuts més tard Sergi igualava el marcador en tranformar una altra pena màxima que deixava el resultat equilibrat.

Però no acabarien aquí els penals, ja que al minut 34, primer, i al 37, després, un altre cop Sergi convertia dues penes més des dels 13 metres que deixava el marcador amb un 1-3 en contra dels interessos del CE Cerdanyola. Amb un hat trick del llançador de penals del Roda de Ter, arribava un quart gol dels de Roda, ja en la segona meitat, que anotava Vinyet, aquest sí de jugada, però que sentenciava el partit.

El gol de Ferrer al minut 55 que col·locava el 2-4 definitiu servia només per maquillar el resultat en un partit en què els verd-i-blancs han perdut els primers 3 punts de la temporda al Municipal del carrer Santa Ana.

FITXA TÈCNICA:

CE CERDANYOLA: NOEL, ALBERT GONZÁLEZ, PEDRO (JAVI), MOYA, QUIQUE (FERRER), CHUS, ALBERT, IVÁN, JOAN MARÍN, JOAN COLELL (FERRAN) I CRISTIAN.

RODA DE TER: CAMÓS, ABEL, SALAT, SOLÀ, VINYET, DE DIEGO, SERGI, MARTÍNEZ, MOLIST (SOLER), MARCOS (NOGUER) I FEBRER.

ÀRBITRE: SÁNCHEZ VALERA (MANRESA)