Primera derrota a Guiera Foto: CERDANYOLA VALLES F.C. [@CERDANYOLAFC]

Primera derrota a Guiera

1 d'octubre de 2023 a les 11:40

El Cerdanyola perd un partit on el Mataró Futsal ha estat més eficaç i contundent a les àrees (2-4). Al descans, els del Maresme ja guanyaven 0-2, i a la segona, tot i les nombroses ocasions per apropar-se al marcador, els de Lara no han estat encertats.

El partit començava amb ritme, i els dos equips buscaven obrir el marcador. No va ser fins al minut 7, que Novo de jugada individual marcava un gran gol des de lluny per fer el 0-1. El Cerdanyola buscava ràpidament la reacció, i a Jordi Sánchez se li escapava per poc una rematada a dintre de l'àrea. Passaven els minuts, i quan millor estaven els verds, Biel Martí aprofitava una distracció dels locals en un servei de falta, per fer el 0-2 tot just abans d'arribar al descans.

A la segona part, els locals havien de posar una marxa més, i així va ser. Les oportunitats dels de Lara anaven succeint cada minut, però sense gaire encert per una bona defensa del Mataró i, també, per una gran actuació d'Isaac Fernández sota pals. En una jugada curiosa, superaven Pol Carmona per dalt, ja que estava avançat, però el xut rebotava en el travesser i li queia als peus d'Aniol, que després d'algun rebot aconseguia el 0-3 pels de Sito Rivera. Tocava remar pels verds, i començava el joc de cinc. Bussi transformava una canonada a l'escaire (1-3), però en la següent jugada, en una falta rigorosa, Lupi aprofitava per tornar a posar l'avantatge de tres gols (1-4). Poc després, Àlex Rocabayera marcava amb el joc de cinc (2-4). En els últims cinc minuts, el Cerdanyola encara tindria temps per fallar un penal i un parell d'ocasions molt clares que podrien haver canviat el signe del partit.

Els de Lara perden el liderat després de la primera derrota de la temporada a la lliga, a més com a locals.

Fitxa del partit

CERDANYOLA FC (2): Pol (P), Bussi (1), Àlex (1), Héctor i Amores - cinc inicial - Adri (P), Bernat, Josep, Jordi, Isaac, Arnau i Javi (C).

FUTSAL MATARÓ (4): Isaac (P)(C), Ricardinho, Pano, Pipa i Tolrà - cinc inicial - Meneses (P), Aniol (1), Alagi, Biel Martí (1), Novo (1), Lupi (1) i Ponce.

Gols: 0-1 Novo (7'), 0-2 Biel Martí (20'); 0-3 Aniol (27'), 1-3 Bussi (32'), 1-4 Lupi (32'), 2-4 Àlex (34').