Primera eliminatòria de Copa Catalunya superada

24 de febrer de 2022 a les 12:17

Els de Santi Lara aconsegueixen la victòria a Parets (2-4) en un partit que es va decidir en els minuts finals. D’aquesta manera, el Cerdanyola passa a cinquena ronda, en un partit atípic jugat a cronòmetro corregut amb dues parts de 25 minuts, molt diferent a la competició habitual dels verd-i-blancs, que juguen dues parts 20 minuts a rellotge aturat.

El Cerdanyola jugava contra el FS Parets, equip de la Divisió d’Honor Catalana, dues divisions per sota, i amb algunes cares conegudes com Víctor Amores, germà del Sergi Amores, actual jugador del Cerdanyola, Biel Fernández i Raul Fuentes, ex jugadors del club.

Hi havia ambient al Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez Oliver tot i ser un partit disputat entre-setmana.

Els verds dominaven el partit des del començament sense deixar gairebé opcions a tenir la pilota al Parets. Però el gol es va fer esperar i no va ser fins al minut 19 que Bussi va finalitzar una jugada de pilota aturada per posar el 0-1 al marcador, amb el qual s’arribava al descans. Moltes arribades, molta possessió però pocs gols a Parets en el primer temps, i Aran, sota pals, sense feina.

A la segona part, els locals donaven un pas endavant i aconseguien sortir amb perill en alguna contracop. Avisaven a la porteria d’Adrian, que havia entrat per Aran. Al al minut 11 de la segona meitat Toni Contreras posava l’empat al marcador. Reaccionava ràpidament el Cerdanyola amb gol d’Álex Aguilar de xut exterior. Però els locals no havien dit l’última paraula i la seva afició els animava a tornar a ficar-se en el partit. A falta de 8 minuts per acabar, Mario Litran feia el 2-2 amb una mica de sort gràcies a un rebot que tocava un defensa verd-i-blanc. Sortia el Cerdanyola amb el porter jugador, ja que amb l’empat anaven directament a penals, i podia ser una loteria, i a l’últim minut els verds marcaven dos gols: Amores i Álex López, per evitar sorpreses i finiquitar la victòria.

Els de Santi  Lara que jugaran la propera ronda (16ens de final) a Guiera davant l’Escola Pia, de la mateixa categoria que els verds, Segona Divisió B espanyola.

FS Parets (2): Izan (P), Víctor Amores, Toni Contreras (1), Toni López i Mario Litran (1) – cinc inicial – Biel (P), Edgar Galiano, Raul Fuentes, Ivan Martin, Marc Sánchez i Christian Zambrana.

Cerdanyola FC (4): Aran (P), Bussi (1), Amores (1), Javi (C) i Albadalejo – cinc inicial – Adrian (P), Larios (P), Álex López (1), Álex Aguilar (1), Ricardinho i Dani Alonso.

Gols: 0-1 Bussi (18’); 1-1 Contreras (36’), 1-2 Aguilar (38’), 2-2 Mario (43’), 2-3 Amores (49’), 2-4 López (50’).