Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t B Escola Municipal La Sínia
Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t B Escola Municipal La Sínia

Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t B Escola Municipal La Sínia

13 de juny de 2024 a les 11:20

L’alumnat de 4t B de l’Escola Municipal La Sínia continua avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat. El programa es pot descarregar des d’aquesta mateixa publicació.

Audios

14-06-2024 Programa 4t B La Sínia .mp3

El grup de 4t B de l’Escola Municipal La Sínia ha enregistrat un programa informatiu als estudis de Cerdanyola Ràdio (105.3FM) que gira al voltant del medi ambient i el canvi climàtic.

La secció informativa del programa inclou notícies internacionals que parlen sobre la directiva d’eficiència energètica en els edificis amb l’objectiu que en 2030 tots els edificis de nova construcció siguin zero emissions. La notícies de caire nacional parlen de la sequera que patim des de la primavera de 2020 i les de medi ambient sobre la problemàtica dels microplàstics als mars i oceans.

A la secció de Gastronomia es fa un repàs a les opcions que hi ha a Cerdanyola pel que fa a la gastronomia vegana i vegetariana.

En l’apartat d’educació i cultura s’expliquen totes les accions que es fan a l’escola per cuidar el medi ambient i com es treballa el tema de la contaminació. I en un apunt cultural es recomana la Mostra Internacional de Dansa que es fa a la ciutat durant el mes de juliol.

En l’espai d’Esports es parla de com els grans estadis esportius s’han convertit avui en centres de reunió de les ciutats.

Després de la publicitat, s’ofereix una entrevista a la Laia, una de els persones que formen part de la Comissió d’Escola verda de La Sínia.

El programa també inclou un debat sobre les mesures per estalviar aigua en període de sequera.

Finalment, la secció del Temps i la publicitat tanquen el programa.