Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Jau...
Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó parlen d'història al 105.3FM

Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó parlen d'història al 105.3FM

18 de maig de 2023 a les 12:39

La col·laboració entre l'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) s'ha repetit un bimestre més per als alumnes de 2n d'ESO en un projecte que forma part de dues assignatures, història i música.

Escolta la nostra història és una nova col·laboració entre l'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) en què l’alumnat treballa dues assignatures aparentment molt diferents, història i música, que s'uneixen en un mateix projecte. La lliçó que aprenen dona com a resultat un programa radiofònic emès al 105.3 de la FM, el dial de la ràdio municipal.

Els nois i noies preparen durant dos mesos els guions del programa i els textos narratius històrics que en ells s'expliquen. No són cites històriques reals però sí han de tenir una versemblança amb l'època en la que transcorren. A més, en la matèria de música, l'alumnat enregistra i edita aquests textos. Finalment, s'enregistra tot el programa a la ràdio o bé a l'institut però amb els equips i el personal de l'emissora municipal.

En aquesta ocasió, l'alumnat participant en el programa ha estat: Tiziana Arcuri, Àlex Carrera, Clàudia Codina, Estel Deltell, Carla Díaz, Maryam Fiaz, Laia Fuerte, Laura González, Ivan Güell, Adrià Hernandez, Elia Herrero, Aitor Iglesias, Saray Lucena, Kilian Montilla, Lucia Moreno, Arnau Orta, Martina Pérez, Leroy Pérez, Ariadna Puig, Dídac Sala, Elisabet Sánchez i Eder Villodres.

Galeria d'imatges