Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 3r d’ESO Escola Waldorf Stenier El Til·le...
Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 3r d’ESO Escola Waldorf Stenier El Til·ler

Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 3r d’ESO Escola Waldorf Stenier El Til·ler

20 de juny de 2024 a les 8:42

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Escola Waldorf Steiner El Til·ler ha tancat avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat. El programa es pot descarregar des d’aquesta mateixa publicació.

Audios

20-06-2024 Programes escolars Escola Waldorf Steiner El Tiil-ler.mp3

Els nois i noies de l’Escola Waldorf Steiner El Til·ler han elaborat un programa al voltant de diferents temes com el periodisme, la globalització i el feminisme.

La primera part del magazine es dedica al periodisme, al fotoperiodisme i al seu paper dins la societat. Es fa un repàs a la història de la comunicació i es destaquen dues figures importants de la literatura i el periodisme, Ernest Hemingway i John Dos Passos.

En un altre apartat del programa es tracta el tema de la globalització i el mercat circular. Sobre aquesta qüestió, l’alumnat fa referència a un llibre que han llegit a classe” La vuelta al mundo de un forro polar rojo”.

Per acabar d’arrodonir el tema, realitzen una entrevista a l’arquitecte Xavier Codina, qui va participar en la construcció de l’escola i és pare d’alumnes del centre. El Xavi ha canviat el soroll de Barcelona per viure en una masia a Solsona i els explica les seves experiències.

La darrera secció del programa està dedicada a la situació de les dones d’Afganistan  i una tertúlia sobre el feminisme molt interessant que conclou amb un poema de Gioconda Belli.