Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t A Escola Municipal La Sínia
Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t A Escola Municipal La Sínia

Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. 4t A Escola Municipal La Sínia

13 de juny de 2024 a les 9:12

L’alumnat de 4t A de l’Escola Municipal La Sínia continua avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat. El programa es pot descarregar des d’aquesta mateixa publicació.

Audios

13-06-2024 Programa de 4tA Escola Municipal La Sínia.mp3

El grup de 4t A de l’Escola Municipal La Sínia ha enregistrat un programa informatiu als estudis de Cerdanyola Ràdio (105.3FM) que gira al voltant de les noves tecnologies.

Així, a la secció de Notícies Internacionals es parla sobre educació digital i sobre fer un bon ús de la tecnologia que avui en dia tenim a l’abast, també a l’aula, per aprofitar-nos dels seus beneficis. A les notícies locals es fa un repàs a les xarxes socials de les que disposa l’Ajuntament de Cerdanyola. 

En l’espai del medi ambient es parla d’un Pla per aconseguir la neutralitat climàtica al 2030, Però també hi ha un espai per a la gastronomia local aconsellant visitar els restaurants de Cerdanyola, així com les seves fires i mercats. Un altre consell interessant és el de participar en les diferents activitats que es realitzen a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

El programa també parla sobre la varietat d’esports que es practiquen a la ciutat i destacant, sobretot el bàsquet. Però, a més, s’inclou en el programa una entrevista amb Cristian qui explica la seva experiència com a jugador de futbol.

L’informatiu finalitza amb un debat sobre l’ús de les noves tecnologia es a l’aula amb arguments a favor i en contra, el temps i la publicitat.