Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Programes escolars a Cerdanyola Ràdio . 4t Escola Carles Buïgas
Programes escolars a Cerdanyola Ràdio . 4t Escola Carles Buïgas

Programes escolars a Cerdanyola Ràdio . 4t Escola Carles Buïgas

12 de juny de 2024 a les 7:26

L’alumnat de 4t de l’Escola Carles Buïgas continua avui les emissions de programes escolars a Cerdanyola Ràdio (105.3FM). El treball s'emmarca dins de les activitats del programa municipal Cerdanyola Educa que des de fa anys ofereix l'emissora municipal a les escoles de la ciutat. El programa es pot descarregar des d’aquesta mateixa publicació.

Audios

12-06-2024 Programa de l'Escola Carles Buïgas.mp3

Els nens i les nenes de 4t de l’Escola Carles Buïgas han enregistrat un programa magazine a Cerdanyola Ràdio (105.3FM) amb diferents seccions.

La primera és la de Notícies Internacionals on han tractat diverses qüestions com les manifestacions per exigir la pau al món o la prohibició de vendre tabac a qualsevol persona nascuda a partir de l’1 de gener de 2009 al Regne Unit.

En l’apartat de Notícies Locals destaquen les passes que s’estan fent per avançar en la construcció de l’Hospital Ernest Lluch i l’aniversari del grup de percussió Batúcamela.

També expliquen algunes novetats respecte la seva escola, com la inauguració d’una zona de punt verd.

La secció d’Esports no podia faltar i, en aquesta ocasió, està protagonitzada per la celebració al mes de juliol dels Jocs Olímpics de París.

A l’espai del Temps es donen consells pels dies més calorosos i després dels consells arriben els acudits per posar un somriure d’orella a orella.

El programa també inclou l’apartat de Coses Curioses i un col·loqui que planteja una qüestió molt important: “La truita, amb ceba o sense ceba?”.