Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Protecció Civil avisa de temperatures sota zero les dues pròximes matinades
Protecció Civil avisa de temperatures sota zero les dues pròximes matinades

Protecció Civil avisa de temperatures sota zero les dues pròximes matinades

25 de gener de 2023 a les 13:09

Protecció Civil de Cerdanyola apunta que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès respecte a un avís de situació de risc per fred que ens afectarà la matinada de dijous 26 i dissabte 27 amb temperatures sota zero.

Segons informa el CECAT, durant les matinades de dijous i divendres, 26 i 27 de gener, es preveuen temperatures mínimes extremes a les comarques de Baix Llobregat, Alt Penedès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, La Selva, Osona, Moianès, Bages i Anoia. La distribució del fenomen dins la zona avisada és de caràcter extens, és a dir, que pot afectar-ne entre un 30 i un 70%.

Protecció Civil de Cerdanyola afegeix que, en el cas del nostre municipi, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, s’esperen mínimes de -1º per dijous i de -2º per divendres. En principi, l’episodi de baixes temperatures està previst només per les matinades de dijous i divendres, per tant, no es considera una onada de fred i, subratllen a Protecció Civil, caldrà estar atents, especialment, a la possibilitat de que hi hagi alguna persona sense sostre, passant la nit al carrer.

Es mantindrà la Prealerta del Pla bàsic de protecció civil municipal per fer el seguiment d’aquest episodi de risc per fred.