Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • PSC, ICV/EA i PAS presenten candidats i programa aquest cap de setmana

PSC, ICV/EA i PAS presenten candidats i programa aquest cap de setmana

25 d'abril de 2003 a les 0:00

Aquest cap de setmana es realitzen diverses activitats de precampanya electoral en què el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA) i Participació Activa i Social (PAS) presentaran públicament els seus candidats i els punts principals del programa electoral de cara als comicis del 25 de maig.

Així, el PSC realitzarà la presentació en públic dels integrants de la seva llista electoral i de les principals propostes per les eleccions diumenge a les 11.30 a la masia Can Serra amb la presència del senador i diputat al Parlament Ramon Espasa. Per altra banda, s'espera també que el portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Jesús Caldera, visiti també aquest cap de setmana -demà a la tarda- la nostra ciutat. La candidatura socialista l'encapçalen Cristina Real, Joaquín Gairín, Antonio Rodríguez, Xavier Gordo i Dolors Toló.

ICV/EA celebrarà a Ca n'Ortadó demà, dissabte, una assemblea oberta durant el matí en que es votaran les 25 prioritats de la candidatura de cara a les eleccions municipals del mes vinent. A partir de les 13 hores es realitzarà la presentació pública dels candidats inclosos a la llista electoral i aquestes 25 propostes destacades del programa electoral. Els cinc primers integrants de la candidatura d'ICV/EA són Toni Morral, Eva Torralba, Santi Cayuela, Jospe Balcells i Rosa Guallar.

Per la seva banda, el col.lectiu assembleari PAS farà la presentació de la seva candidatura i de les principals propostes del seu programa sorgit de la realització de la campanya Un Pas per Cerdanyola. L'acte es realitzarà a les 20 hores d'avui a l'Ateneu de Cultura i comptarà amb la presència dels integrants de la seva llista que encapçalen Carlos Arroyo, Gemma Jaumadreu, Daniel Helbig, Núria López i José Luis Costa.