Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Puig acusa al govern municipal de demagògic i clientelista

Puig acusa al govern municipal de demagògic i clientelista

14 d'octubre de 2002 a les 0:00

Montserrat Puig, nomenada cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, ha acusat al govern de l'Ajuntament de Cerdanyola de fer demagògia amb el Projecte de Ciutat i d'afavorir el clientelisme amb les seves influències en sectors diversos de la ciutat.
Puig fa un balanç negatiu de la gestió del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) al capdavant del govern municipal. La cap de llista d'ERC acusa a l'equip de govern de l'Ajuntament de fer ""demagògia al parlar de participació ciutadana"" quan tots els projectes importants de la ciutat estan ja aprovats, en referència al Centre Direccional o Uralita, entre d'altres.
Puig, que ha estat entrevistada aquest matí a Cerdanyola Ràdio considera que els temes d'urbanisme són especialment importants perquè ""un cop aprovats difícilment es poden tornar a definir"" i destaca que el projecte del Centre Direccional tindrà ""repercussions molt negatives"" per a la ciutat tot i que en un primer moment pugui semblar el contrari.
La cap de llista d'ERC afirma que el projecte del Centre Direccional demostra que el PSC i Convergència i Unió (CiU) tenen ""coincidències creixents"" en diverses qüestions i afirma que suposarà ""un autèntic ofec per Collserola"".
Montserrat Puig critica a l'Ajuntament per la que considera ""falta de coherència en la defensa de la gestió pública dels serveis"" i posa com exemple d'això a la cessió a una empresa privada de la gestió de la primera escola-bressol pública de Cerdanyola. En aquest sentit, Puig manifesta que la mobilització ciutadana és la que ha impedit que el futur CAP Canaletes-Fontetes tingui gestió privada.
La candidata d'ERC a l'alcaldia de Cerdanyola manifesta que el PSC ha afavorit al llarg dels anys al govern municipal de Cerdanyola el clientelisme a través de la seva influència en molts sectors de la ciutat. Puig demana que els votants tinguin clar ""que no deuen res a ningú i que el que tenen és gràcies al seu treball"".