Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Puig afirma que l'informe de la Comissió Jurídica Assessora es podia evitar

Puig afirma que l'informe de la Comissió Jurídica Assessora es podia evitar

8 de febrer de 2002 a les 0:00

El conseller de Política Territorial, Felip Puig, considera que l'informe de la Comissió Jurídica Assessora sobre el projecte urbanístic del Centre Direccional no era necessari, segons indica l'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, després de la reunió celebrada ahir amb Puig.
En relació a l'acceptació parcial dels recursos de reposició presentats per Iniciativa per Catalunya-Verds, Esquerra Unida i Alternativa i la Coordinadora Via Verda-Cerdanyola contra l'aprovació definitiva de la modificació del Pla General Metropolità (PGM) en el sector del Centre Direccional per part de la Generalitat, Real explica que el conseller Puig manifesta que s'han assumit perquè el Ple de l'Ajuntament de Cerdanyola havia aprovat la modificació del PGM amb la petició que es fes l'informe. No obstant, l'alcaldessa destaca que Felip Puig creu que aquest informe de la Comissió Jurídica Assessora és innecessari.
El recurs reclamava que l'aprovació definitiva d'aquest tràmit del projecte urbanístic del Centre Direccional havia de comptar amb un informe d'aquesta comissió i l'aprovació del Consell Executiu de la Generalitat, processos que no s'havien realitzat.