Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Puig ratifica el compromís de la Generalitat amb el Centre Direccional
Puig ratifica el compromís de la Generalitat amb el Centre Direccional

Puig ratifica el compromís de la Generalitat amb el Centre Direccional

8 de febrer de 2002 a les 0:00

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, ratificava ahir a la tarda en una reunió amb l'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, i el responsable municipal d'Urbanisme, Rafael Viñals, el compromís de la Generalitat amb el projecte d'ampliació del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i desenvolupament del Centre Direccional.
Puig, que recentment ha substituït en el càrrec a Pere Macias, ha ratificat la participació de Ramon Roger, com màxim representant de la Generalitat al Consorci de Gestió del projecte, tot i que ha estat substituït per Antoni Lluch al capdavant de la Secretaria d'Actuacions Concertades de la conselleria. Roger s'ha fet càrrec de la direcció del Consorci per a la reforma de la Gran Via de L'Hospitalet.
Segons indica l'alcaldessa de Cerdanyola, Puig també ha confirmat l'absència d'informació per part del ministeri de Foment sobre la ubicació final de l'estació del Tren de Gran Velocitat al Vallès Occidental i ha assegurat que el projecte del túnel d'Horta està actualment aturat.