Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Punk i rock urbà al IV Festival Lakelo de dissabte al Parc del Turonet
Punk i rock urbà al IV Festival Lakelo de dissabte al Parc del Turonet

Punk i rock urbà al IV Festival Lakelo de dissabte al Parc del Turonet

18 de juliol de 2002 a les 0:00

L'Assemblea Lakelo de Cerdanyola organitza aquest dissabte 20 de juliol la quarta edició del seu festival amb la participació dels grups Segismundo Toxicómano, Envidia Kotxina, Malos Vicios i Penetres, bandes que destaquen per la seva actitud crítica i la seva música punk. El concert s'iniciarà a les 22 hores al Parc del Turonet.
Segismundo Toxicómano és un grup basc de música punk i lletres amb un gran contingut crític format al 1997 sota la influència de les bandes de rock radical com La Polla o Cicatriz i el punk anglés dels anys 70.
Envidia Kotxina arriba des de Madrid amb tres treballs discogràfics sota el braç des de la seva formació al 1998 i una important fama de practicar un bon directe.
Malos Vicios és un grup de Castelló que s'allunyen del punk per fer un rock urbà amb tocs d'ska que ha acompanyat a l'escenari a històrics com Rosendo i també els nous reis del gènere com Dover o Hamlet.
Finalment, la representació local al IV Festival Lakelo serà Penetres, un grup que ha variat la seva formació amb noves incorporacions procedents d'una altra banda cerdanyolenca El Morapio Loco.