Punt salvat a Guiera (4-4) Foto: @CERDANYOLAFC

Punt salvat a Guiera (4-4)

12 de novembre de 2023 a les 20:11

El Cerdanyola repeteix història, i empata un partit que anava 0-3 per darrere a falta de 10 minuts per acabar.

Els vEls verds, sense un Santi Lara sancionat, volien retrobar-se amb la victòria davant dels seus, després d'unes setmanes sense aconseguir-ho. El partit començava tímid, però eren els escolapis qui s'avançaven al marcador, primer amb un gol de Sardà al minut 7, i seguidament Loinaz posava el 0-2, després d'un parell d'errades del Cerdanyola que aprofitaven els de Sabadell. Passaven els minuts, i els locals arribaven amb clares ocasions: Dani Alonso fallava tot sol al segon pal, i Héctor enviava la pilota al travesser en un córner. No estaven encertats els verds, i s'arribava al descans amb desavantatge.

A la segona part, s'esperava la reacció local, com a Picassent. Però va ser l'Escola Pia qui va tornar a colpejar primer, amb el 0-3 de Marcel. El Cerdanyola havia de canviar alguna cosa, i apostaven pel porter jugador. Dani retallava distàncies, però Loinaz marcava l'1-4 després d'una polèmica acció amb una falta sobre un jugador del Cerdanyola. Quedaven 10 minuts i semblava impossible, però en un minut màgic, Héctor i Jordi embogien el partit amb el 3-4. Poc després, el mateix Héctor empatava aprofitant una superioritat numèrica. Els locals empenyien per culminar la remuntada, però els sabadellencs també posaven el porter jugador per intentar tornar a posar-se per davant. Cap dels dos equips marcaria i acabaria el partit amb repartiment de punts, en un final tens i vibrant.

El Cerdanyola ja encadena sis partits consecutius a la lliga sense conèixer la victòria. En vuit jornades només ha guanyat un partit a casa, en la primera jornada davant de l'Almonacid (6-0).

Fitxa del partit

Cerdanyola FC (4): Adri (P), Héctor (2), Bussi, Bernar i Josep - cinc inicial - Pol (P), Javi (C), Jordi (1), Dani (1), Arnau, Isaac i Àlex.

Escola Pia (4): David Loinaz (P), Sardà (1), Lenny, Pove i Canet - cinc inicial - Marcel (1), Daniel Loinaz (2), Àlex Martí, Marc Pagès (C), Pepe Font i Uri Ferrer.

Gols: 0-1 Sardà (7'), 0-2 Loinaz (8'); 0-3 Marcel (25'), 1-3 Dani (29'), 1-4 Loinaz (30'), 2-4 Héctor (31'), 3-4 Jordi (31'), 4-4 Héctor (33').