Punt vàlid davant del Picassent Foto Núria Puentes.

Punt vàlid davant del Picassent

30 de gener de 2023 a les 11:18

El Cerdanyola aconsegueix trencar la mala ratxa històrica amb el Picassent, contra qui encara no havia puntuat en els tres enfrontaments anteriors, i a més, amplia l'avantatge amb el segon classificat a cinc punts. Els de Santi Lara van empatar 4 quan faltaven dos minuts per finalitzar el matx.

El partit començava amb el tarannà dels altres enfrontaments davant els valencians. Els de Vicent Carrasco s'avançaven en el primer atac amb un gol de Samu (0-1). Segurament, era la situació que volia evitar l'equip de Santi Lara, ja que és un equip que defensa molt bé i que surt amb perill al contraatac, i amb el marcador favorable encara eren més perillosos. Passaven els minuts, i el Cerdanyola no trobava la forma de fer mal. A més, quan arribava amb claredat sempre es trobava amb un Álvaro Llopis espectacular sota pals. Finalment, Lara provava amb el porter jugador i Dani marcava l'empat (1-1). El marcador no es mouria més i s'arribava al descans amb màxima igualtat.

A la segona part, el panorama canviava, i Bussi marcava en un servei de cantonada (2-1) per posar els verd-i-blancs per davant per primer cop en el partit. Semblava que el Cerdanyola podria controlar la situació, però els valencians encara no havien dit l'última paraula, i Joan marcava un gran gol al minut 31 (2-2). Héctor Albadalejo, amb contundència, tornava a avançar els locals (3-2). A partir d'aquí, el partit embogia, i els àrbitres xiulaven un penal pel Picassent que Àlex transformava (3-3). Poc després, una jugada caòtica acabava amb el 3-4 de Nacho. Tornaven els fantasmes del Picassent a Guiera, i Lara directament posava el porter jugador. Els visitants demostraven la fortalesa física en inferioritat i el Cerdanyola no es mostrava gens còmode. Tampoc després de l'expulsió de Joan amb la segona amonestació, els de Lara no sabien aprofitar la superioritat numèrica a pista. Fins que Dani Alonso va rebre un penal, que també comportava la segona groga per Guaita, i Albadalejo va transformar per posar el 4-4 final quan faltaven dos minuts per acabar. Les va tenir el Cerdanyola per emportar-se els tres punts, però un Álvaro Llopis inspirat ho va evitar.

Un punt per valorar positivament, segons Santi Lara, ja que l'equip no només trenca la ratxa sense puntuar davant els valencians, sinó que després de la derrota del Covisa Manresa a Nueva Elda (9-4), el Cerdanyola amplia la distància un punt més amb el segon classificat, ara el Gasifred Eivissa, que es troba cinc punts per sota.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (4): Ramón, Héctor (2), Bussi (1), Amores i Josep - cinc inicials - Adri (P), Javi (C), Bernat, Gabi, Ricardinho, Dani (1) i Jan.

FS Picassent (4): Álvaro Llopis (P), Nacho (1), Guaita, Samu (1) i Joan (1) - cinc inicial - Juan (P), Álex (C)(1), Paulo, Luis, Moreno, Álvaro i Jordi.

Gols: 0-1 Samu (1'), 1-1 Dani (13'); 2-1 Bussi (22'), 2-2 Joan (31'), 3-2 Héctor (32'), 3-3 Álex (p) (32'), 3-4 Nacho (33'), 4-4 Héctor (p) (38').