Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Quim Torra explicarà a Bellaterra que "si la llengua falla, fallarà tot"
Quim Torra explicarà a Bellaterra que "si la llengua falla, fallarà tot" Quim Torra a Cerdanyola al maig de 2022 presentant Les hores incertes (Arxiu Cerdanyola.info)

Quim Torra explicarà a Bellaterra que "si la llengua falla, fallarà tot"

11 de juny de 2024 a les 12:07

L’expresident de la Generalitat Quim Torra participarà aquest divendres, 14 de juny, en el cicle Parlem dels Països Catalans que organitza l’Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra. Torra oferirà una xerrada amb el títol Si la llengua falla, fallarà tot.

La conferència de Quim Torra es realitzarà aquest 14 de juny a les 19.30 hores al centre cívic de la plaça de Maragall de Bellaterra. La xerrada, amb l’explícit títol de Si la llengua falla, fallarà tot, continua el cicle Parlem dels Països Catalans que la secció de l’ANC a Bellaterra ve programant des del mes de gener. Aquesta serà la sisena sessió d'un cicle amb l’objectiu de tenir una visió de com es viu la catalanitat als territoris de la Catalunya Nord, Andorra, les Illes Balears, el País Valencià o l'Alguer i en el qual han participat Joan-Lluís Lluís, Bernat Joan, Josep Guia, Amadeu Gallart i Marcel A. Farinelli.

Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya entre maig de 2018 i setembre de 2020, és també advocat, escriptor i editor, a més de ser un dels impulsors de la Crida Nacional per la República. Entre els seus llibres hi ha Ganivetades suïsses (2007), Periodisme? Permetin! La vida i els articles d'Eugeni Xammar (2008), Viatge involuntari a la Catalunya impossible (2009, premi Carles Rahola d'assaig), Els últims 100 metres: el full de ruta per guanyar la República Catalana (2016), Muriel Casals i la revolució dels somriures (2016), El quadern suís (2018) o Les hores incertes (2022), entre d'altres.