Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Ramon Andreu, president en funcions de l'EMD, afirma que no faran oposició sinó...
Ramon Andreu, president en funcions de l'EMD, afirma que no faran oposició sinó que donaran suport constructiu

Ramon Andreu, president en funcions de l'EMD, afirma que no faran oposició sinó que donaran suport constructiu

29 de maig de 2023 a les 11:25

Andreu ha donat l'enhorabona a Bellaterra Endavant pels bons resultats aconseguits en les eleccions. La resta de presidenciables també s'han sumat a la felicitació i s'han mostrat disposats a treballar a favor del veïnat de Bellaterra des del consens.

El candidat de Gent per Bellaterra a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) i actual president en funcions, Ramon Andreu, valora positivament el canvi en la junta de veïns perquè és el resultat democràtic de la voluntat del veïnat i afirma que no faran oposició sinó que treballaran per donar suport de manera constructiva a totes les propostes que siguin bones per Bellaterra. 

Ramon Andreu ha felicitat al grup de Bellaterra Endavant pels bons resultats i assegura que una majoria absoluta com la que han aconseguit serà bona per a l’EMD per l’estabilitat que dona una victòria d’aquestes característiques. 

Andreu reconeix i accepta la davallada de Gent per Bellaterra respecte els passats comicis perquè és el que han volgut els veïns i considera que les ganes amb les que entra el nou equip de govern serà positiu per Bellaterra. 

El candidat de Gent per Bellaterra explica que ara hauran de decidir quins seran els seus dos representants a l’EMD. A més, ha volgut felicitar a l’alcalde Carlos Cordón pels bons resultats aconseguits i confia en que sigui possible l’entesa per donar respostes a les necessitats dels bellaterrencs.

A la junta de veïns també estarà representada, amb un vocal, ERC. El seu candidat, Quim Oltra, afirma que els resultats de les eleccions no han estat positius i els interpreta com una combinació de la davallada de la formació a molts municipis i la voluntat de canvi de Bellaterra que s’ha dirigit cap a una única direcció, Bellaterra Endavant.

Oltra manifesta que l’experiència amb les majories absolutes a l’EMD no ha estat bona però espera que en aquest cas pugui ser diferent. En aquest sentit, felicita als guanyadors i estén la mà per arribar a acords i treballar conjuntament a favor de Bellaterra.

Quim Oltra també ha mostrat preocupació per la majoria absoluta aconseguida pel PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola per la manca de consensos que podria significar per a Bellaterra.

El PSC no ha aconseguit representació a la Junta de veïns. Només 13 vots els hi ha faltat per poder arribar-hi. Tot i així, la valoració del seu candidat, Àngel Vázquez, és positiva perquè aquesta era la primera participació dels socialistes a les eleccions de l’EMD i, segons indica, han vingut per treballar estiguin o no representants a la junta de veïns. 

Vázquez considera que la majoria assolida per Bellaterra Endavant mostra la voluntat de canvi. Aquest trencament amb l’anterior equip de govern i la contundent victòria de Carlos Cordón a l’Ajuntament espera que obri una nova etapa en les relacions entre les dues institucions d’entesa i acords que serveixin per trobar l’encaix necessari entre Bellaterra i Cerdanyola.