Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Real afirma que la baixa pressió fiscal de Cerdanyola provoca dèficit
Real afirma que la baixa pressió fiscal de Cerdanyola provoca dèficit

Real afirma que la baixa pressió fiscal de Cerdanyola provoca dèficit

18 de setembre de 2002 a les 0:00

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, afirma que la pressió fiscal de Cerdanyola està per sota de la mitjana dels municipis dels voltants "" i això provoca cada any un dèficit"". L'alcaldessa destaca que aquesta situació unida a la falta de suport financer per part de les administracions superiors obliga als Ajuntaments a plantejar mesures com el Pla de Sanejament que divendres es debatrà al Ple Municipal de Cerdanyola.
Real assegura que la majoria dels Ajuntaments està en una situació difícil perquè des de 1979 ""no s'han fet modificacions per millorar les finances municipals, com si ha passat amb les Comunitats Autònomes, però si que es transfereixen competències"" que suposen un elevat cost econòmic.
L'alcaldessa de Cerdanyola considera que la nostra ciutat ""té un futur optimista"" en el que la urbanització del Centre Direccional suposarà uns ingressos que beneficiaran al conjunt de la ciutadania. Real creu que ""ara és el moment oportú per fer el Pla de Sanejament"" ja que abans de rebre els beneficis del Centre Direccional, els terrenys s'hauran d'urbanitzar ""i això obligarà a demanar crèdits"".
Cristina Real es mostra confiada en que el Pla de Sanejament de l'Ajuntament compti amb el suport de la majoria de grups municipals.