Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Real anuncia un Projecte de Ciutat de treball, participació i medi ambient

Real anuncia un Projecte de Ciutat de treball, participació i medi ambient

31 de gener de 2002 a les 0:00

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, ha presentat en roda de premsa el Projecte de Ciutat pel municipi en el que assegura que la plena ocupació, el respecte al medi ambient i la participació ciutadana seran eixos prioritaris.
Real afirma que aquesta iniciativa s'emmarca dins el que habitualment es coneix com un Pla Estratègic, tot i que concreta més les actuacions a realitzar.
El Ple Municipal que es realitza avui ha de ratificar el nomenament de Xavier Gordo, fins ara Cap del Servei Municipal de Cultura, com director del Projecte de Ciutat que en un termini de mes i mig ha de tenir consensuat el disseny inicial d'aquesta proposta amb el suport d'una consultora externa a l'Ajuntament.
Real assegura que el Projecte de Ciutat es realitzarà amb ""el màxim de participació ciutadana"" que sigui possible i remarca que els Consells Municipals, les associacions de veïns, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc Tecnològic del Vallès, les entitats comercials, però també el major número possible de ciutadans individuals que no estiguin associats.