Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Real defensa la tasca dels municipis en la cohesió social

24 de febrer de 2003 a les 0:00

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, destaca la necessitat que els municipis tinguin un paper clau en les xarxes globals per a que la societat local pugui desenvolupar-se. Segons indiquen els responsables de l'agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Real tancava dissabte la conferència nacional de la formació política amb una ponència sobre la necessitat de potenciar uns municipis cohesionats i solidaris.

Segons indiquen els responsables socialistes, la poència de Real es va fonamentar en els canvis socials, territorials i econòmics que s'estan produïnt i en la necessitat de garantir la cohesió social en una situació en que la comunitat local esdevé peça clau i en que són pilars bàsics l'ocupació, l'accès a l'habitatge, la sanitat, l'educació i la cultura.

La conferència nacional del PSC es va celebrar dissabte amb el lema Millor per als Ajuntaments, millor per a Catalunya en la que Pasqual Maragall va alertar sobre els perills que suposaria una victòria ajustada dels socialistes a les eleccions autonòmiques de la tardor i va fer una crida al vot útil de l'esquerra