Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Real diu que les últimes inauguracions són fruit del treball i no electoralistes
Real diu que les últimes inauguracions són fruit del treball i no electoralistes

Real diu que les últimes inauguracions són fruit del treball i no electoralistes

8 de maig de 2003 a les 0:00

L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, afirma que les inauguracions realitzades a les últimes setmanes de les obres de la tercera fase del Pla del Centre, la rotonda de la plaça Marconi, les millores al sector del Turó de Sant Pau i de diverses instal.lacions a la residència de la Gent Gran són fruit del treball municipal al llarg del mandat i no tenen caràcter electoralista.

Real assegura que áquestes inauguracions obeeixen a una lògica temporal ja que es tracta de projectes iniciats fa temps que ara culminen i que no estan relacionats amb la proximitat de les eleccions.

L'alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció pel resultat final de les obres del Pla del Centre, ha reiterat les disculpes als veïns de la zona per les molèsties causades i ha destacat que s'han creat noves places d'aparcament a l'aire lliure amb la remodelació de carrers. Real indica que l'obertura oficial de les obres amb la celebració del mercat medieval "va ser tot un encert" amb el suport dels veïns i comercials del Centre.

Entre els projectes inaugurats aquests dies, Cristina Real destaca que suposen el compliment de compromisos reivindicats per diferents sectors amb la millora al Turó de Sant Pau; la posada en marxa de la connexió en bus urbà amb sectors allunyats del Centre com Bellaterra, Montflorit-Muntanya i Can Cerdà o les noves instal.lacions de la residència de la gent gran.