Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Recepció als esportistes d’ASPADI participants als Jocs Special Olympics
Recepció als esportistes d’ASPADI participants als Jocs Special Olympics Foto Núria Puentes.

Recepció als esportistes d’ASPADI participants als Jocs Special Olympics

16 de maig de 2023 a les 9:09

Els 18 esportistes d’ASPADI van lluir les medalles guanyadores en la modalitat de natació i gimnàstica en els Jocs Special Olympics, celebrats entre el 30 d’abril i el 2 de maig a Granollers.

La sala de plens va acollir ahir, dimecres 10 de maig, la recepció als i les 18 esportistes d’ASPADI que van participar als Jocs Special Olympics i que van aconseguir una cinquantena de medalles. Cadascun d’ells i elles, amb les seves medalles penjades al coll, van anar ser nomenats i van rebre el reconeixement de l’alcalde, Carlos Cordón, el regidor d’Esports, Óscar Pons, i la regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera.

 Gabriel Ortega, entrenador de natació d'ASPADI fins al gener passat, va recordar els seus 27 anys ensenyant a nedar als nois i les noies de l’entitat. Ortega va tenir unes paraules especials per a Gemma Tiana, amb una trajectòria de 27 anys amb pràcticament els mateixos temps, primer en la distància dels 25 metres i des de fa 10 anys en els 50 metres. El president i entrenador d’ASPADI també va destacar el paper de l’equip de relleus femenins amb les mateixes quatre integrants des de fa 23 anys i el més important amb un esperit d’equip i companyonia que “m’han donat una lliçó d’humanitat”. Tampoc es va oblidar dels 3 equips masculins de relleus, un d’ells fent podi de forma consecutiva els últims 15 anys.

 Carlos Cordón va agrair als i les esportives el seu esforç i els va animar a continuar treballant en la mateixa línia, a gaudir de tot el que facin i sobretot que no deixin de donar-se suport uns als altres perquè “això és una de les coses més important a la vida”.