Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

'Records de la Festa del Roser de Maig' (2a part)

9 de maig de 2024 a les 8:21

La Festa del Roser de Maig 2024 a Cerdanyola ha estat un èxit en molts sentits: en públic, en quantitat i qualitat d'actes i, sobretot, en participació del teixit associatiu del municipi. Avui continuem recordant alguns dels moments més destacats de la festa com els grans concerts de Chenoa i Abraham Mateo, entre d'altres actes. Els recordem en el segon reportatge de la Festa del Roser de Maig.

Un dels grans valors de la Festa del Roser de Maig a Cerdanyola és sempre la implicació de les entitats culturals i socials del municpi. I en aquesta edició 2024 no ha estat diferent. Les entitats de cultura tradicional, així com altres entitats culturals i socials de Cerdanyola han estat molt presents en el programa de la festa. Gegants, sardanistes, castellers, balls de gitanes... han omplert els principals carrers de la ciutat. 

També ho ha fet la Fira Modernista que, com cada any, ha estat un dels grans atractius del Roser de Maig i les activitats infantils al Parc Xarau en la que els infants han pogut gaudir del seu propi espai i de la seva festa particular. 

Però, com ja explicàvem en el primer vídeo, els grans concerts al Parc del Turonet han estat multitudinaris. Diumenge, dia de les actuacions de Chenoa i Abraham Mateo, va ser espectacular veure com s'omplia de milers de persones la gran extensió del Parc del Turonet. I en un altra format més petit, uns clàssics, com Els Manolos, eren els encarregats de tancar una de les festes més exitoses en la història del Roser de Maig, en aquest cas a la carpa del Parc Xarau.

Actes posteriors a la festa però dins el programa del Roser

Han estat 4 dies molt exitosos però la festa no acaba aqui. Dins el programa de festa, el proper cap de setmana encara hi han algunes activitats previstes. A destacar, entre d'altres actes, la VII Estimbada, el X Altimira Fest, el Concert Cuarentuna i la XXXII Noche del Cante Jondo el dissabte 11 de maig. Pel que fa al diumenge 12 tindrà lloc la Fira d'artistes al pati del MAC, la Festa Holi al Parc del Turonet i el Dia Internacional de la Dansa, entre d'altres.

Galeria d'imatges