Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Reflexió i entreteniment a la festa de la diversitat de Cerdanyola
Reflexió i entreteniment a la festa de la diversitat de Cerdanyola

Reflexió i entreteniment a la festa de la diversitat de Cerdanyola

30 de juny de 2003 a les 0:00

La festa de la diversitat, la Diada entre Cultures de Cerdanyola, es va celebrar dissabte a la plaça de l'abat Oliba sota el lema L'eix del Bé sota sospita i les conseqüències dels atemptats de les torres bessones i les guerres d'Afganistan i Iraq com punts de debat destacat. Amb l'organització de Diàleg entre Cultures i la col.laboració de bona part de les entitats solidàries de la població, la festa va servir per debatre sobre qüestions molt destacades de la realitat actual amb exposicions sobre els conflictes bèl.lics que viu el món, un recull de notícies de la Plataforma Aturem la Guerra o la globalització.

La Diada entre Cutlures -cita ja tradicional del panorama cultural de Cerdanyola- va comptar amb la celebració d'una mostra d’entitats, tallers d’artesania, degustacions gastronòmiques, conferències, música  i ball amb una especial referència a la riquesa del mestisatge cultural.

La festa no es tancarà definitivament fins dijous quan el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, ofereixi una xerrada sobre les responsabilitats després de la guerra d'Iraq. La conferència s'iniciarà a les 19.30 hores als jardins de Ca n'Ortadó.