Repartiment de punts a Canet (1-1) Foto: @CERDANYOLAFC

Repartiment de punts a Canet (1-1)

8 d'octubre de 2023 a les 11:30

El Cerdanyola suma un punt a una pista sempre complicada, en un partit molt igualat que podia haver-se decantat per qualsevol dels dos conjunts. Les bones defenses i, sobretot, les grans actuacions dels porters, han fet que un partit amb moltes ocasions acabés amb només dos gols.

El partit començava amb els locals amb el pes de la possessió, i els de Lara esperant al darrere per sortir amb verticalitat i rapidesa. El Canet s'apropava a la porteria de Pol Carmona, que ja començava a mostrar que tindria el seu dia sota pals. Els locals, amb bones accions ofensives de la mà d'Albert Izquierdo i Adrià Donadeu, buscaven obrir el marcador amb insistència. Bussi provava sorprendre a Marc Colomer des de lluny sense encert. El Cerdanyola s'anava animant cada cop amb més arribades de perill. De nou Bussi, estava a punt de fer el primer amb una bona acció col·lectiva que no acabava de transformar davant de Colomer. Descans a Canet sense gols, però amb els dos equips amb el clar objectiu d'aconseguir els tres punts.

A la segona part, el ritme del partit continuava igual: se succeïen les oportunitats dels dos equips, amb bones aturades de Pol Carmona i Arnau Estrada, que acabava d'entrar a la represa. No va ser fins a falta de deu minuts, quan Albert Izquierdo en una gran acció individual obria el marcador (1-0). Poc després, David Sanz era expulsat per veure la segona amonestació, i el Cerdanyola aprofitava la superioritat per fer l'empat, obra d'Héctor Albadalejo (1-1). Passaven els minuts, i s'apropava el final, i els dos equips insistien en posar-se per endavant prenent més riscos. Finalment, Lara va provar en l'última jugada de partit amb el porter jugador sense èxit, i el partit va finalitzar en empat.

El Cerdanyola que torna a sumar després de la derrota a casa davant el Futsal Mataró, en una difícil pista i amb un ambient hostil. Els de Lara que hauran de buscar la victòria la propera setmana a la pista del Club Natació Sabadell, rival en ratxa amb tres victòries consecutives.

Fitxa del partit

Canet FS (1): Colomer (P), Corberó, Galera, Albert (1) i Donadeu - cinc inicial - Estrada (P)(C), David Rosa, Ramajo, Sanz, Jacobo i Xexu.

Cerdanyola FC (1): Pol (P), Bussi, Héctor (1), Amores i Josep - cinc inicial - Adri (P), Àlex, Jordi, Bernat, Arnau, Isaac i Javi (C).

Gols: 1-0 Albert (30'), 1-1 Héctor (32').