Repartiment de punts en un gran partit (3-3)

7 de març de 2022 a les 9:47

Els de Santi Lara sumen una nova jornada puntuant, aquest cop empatant a Guiera davant el filial del Industrias Santa Coloma. Els equips van mostrar el seu millor nivell, i es va poder decantar per qualsevol de les dues bandes. La graderia del PEM Guiera es va omplir com a les grans ocasions.

La primera part va ser del Cerdanyola, malgrat que Industrias s'avançava en el primer minut de partit amb un gol d'Eric Panés aprofitant una errada local (0-1). Els verds reaccionaven igualant el marcador amb un gran gol d'acció individual de Bussi (1-1). Els de Jorge Vargas tornaven a colpejar amb un bon xut exterior de Joan Vázquez (1-2), però ràpidament Héctor Albadalejo culminava una perfecta acció col·lectiva per tornar a empatar el partit (2-2). Els de Santi Lara dominaven i volien avançar-se en el marcador, i així va ser, quan Amores agafava un rebot d'una falta directa que Ricardinho enviava al pal, però el de Santa Coloma feia el 3-2 a prop del descans.

Caldria veure si aguantaria el físic dels de Lara a la segona part davant un equip molt exigent i dinàmic. A la represa, eren els visitants qui ara portaven el ritme del partit, buscant accions directes amb els seus pívots, Panés i Marco. A l'equador de la segona, Lacambra, capità colomenc, feia l'empat a tres d'acció individual (3-3). Els últims minuts augmentava la tensió, i el nerviosisme, ja que els dos volien guanyar el partit, però ningú el volia perdre evidentment. Qualsevol es va poder emportar la victòria, però finalment el marcador no es va moure més.

Els de Lara continuen en una bona dinàmica, i Lara celebra un punt molt complicat davant un dels equips punters d'aquesta temporada, en un partit on el Cerdanyola va anar de més a menys.

Cerdanyola FC (3): Larios (P), Amores (1), Bussi (1), Albadalejo (1) i Ricardinho - cinc inicials - Adrian (P), Bernat, Dani, López, Aguilar i Javi (C).

Industrias Santa Coloma B: (3): Lluís (P), Coco, Joan Vázquez (1), Riqui i Eric Panés (1) - cinc inicials - Lacambra (C)(1), Novo, Marco, Adri, Víctor Ramos, Ale i Pau.

Gols: 0-1 Panés (1'), 1-1 Bussi (3'), 1-2 Joan (9'), 2-2 Albadalejo (14'), 3-2 Amores (16'); 3-3 Lacambra (30').