Repartiment de punts entre Cerdanyola i Olot CH Olot - Cerdanyola CH (Club Hoquei Olot)

Repartiment de punts entre Cerdanyola i Olot

14 de gener de 2024 a les 16:15

El conjunt verd-i-blanc va obtenir un punt de la seva visita a la pista del CH Olot (3-3) en el partit corresponent a la jornada 10 de la OK Liga Plata.

L'equip aconseguia finalment sumar un punt en una pista exigent com és la del CH Olot, on només hi havia sumat punts el CE Vendrell. La igualtat seria la tònica dominant en l'inici t. Més eficàcia tindria el Cerdanyola de cara a porteria, rematant una bona passada servida per Ignasi López, Álvaro Giménez acabaria fent el primer gol visitant. Pocs minuts després, tot i els intents de l'Olot per retornar l'empat al marcador, Guille de Moya culminava una gran maniobra individual amb un potent xut per fer el segon gol cerdanyolenc. En un contraatac molt ben construït pels locals, Arnau Vidal feia l'1 a 2, moment en què canviaria la dinàmica del partit.

A partir del gol, l'Olot començaria a dominar en camp cerdanyolenc, generant ocasions de perill contra la porteria defensada per 'Ninu' Pérez. En un seguit d'atacs constants dels locals, Marc Prat faria el segon gol amb una gran qualitat individual. Des de la falta directa, després d'una targeta blava sobre Alvaro Giménez, el mateix Prat tornava a anotar el 3 a 2, capgirant el resultat abans del descans.

En la segona part, l'equip dirigit per Diego Mir tornaria a intentar agafar les regnes del joc. Amb més presència en camp de l'Olot, la falta d'efectivitat es faria patent durant gran part del segon temps. En una ocasió de falta directa, Guille de Moya erraria el llançament. Tot i això, amb superioritat numèrica, el mateix de Moya aprofitava una passada a boca de gol d'Álvaro Giménez per fer el 3 a 3. Amb aquest resultat, tot i els intents de guanyar el partit, finalitzava l'enfrontament.

El Cerdanyola suma un punt, però es col·loca tercer a la taula amb 21. Per la seva banda, l'Olot queda vuitè amb 11 punts.