Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Resultats positius tot i les baixes Club d'Escacs Cerdanyola / PEC Cerdanyola

Resultats positius tot i les baixes

1 de febrer de 2024 a les 18:30

La segona jornada de la Lliga Catalana ens va deixar victòries pel primer i segon equip del Club d'Escacs Cerdanyola i una ajustada derrota del tercer equip. Resultats més que positius pels cerdanyolencs, que arribaven molt condicionats per les nombroses baixes.

Important victòria del Cerdanyola en el seu desplaçament de la segona ronda de joc a Figueres. El primer equip va aconseguir un gran triomf a Divisió d'Honor (4 a 6), en un partit on sempre va anar per davant al marcador. Amb victòries de Fernando Peralta, Rene Alonso, Francesc Nieto i Elisabeth Hapala, la permanència es troba més a prop. El dissabte vinent, l'equip rebrà al Tres Peons de Barcelona a casa.

 

A la Segona Divisió, també victòria de gran mèrit a Girona del segon equip del Cerdanyola contra el Gerunda B (4,5 a 5,5). Davant un rival directe en la lluita per mantenir la categoria, el Cerdanyola B, plegat de baixes, va sobreposar-se amb una actuació brillant. Victòries d'Albert Fernández, Júlia Pinyol, Jaume Grau i decisives taules de Roger Contijoch en una partida que va durar més de 4 hores. Diumenge vinent, l'equip disputarà partit a casa contra el Mataró.

 

No tan bones van ser les coses pel Cerdanyola C, que va caure en la jornada de Primera Categoria contra el Terrassa a domicili (4,5 a 3,5). Resultat molt ajustat davant un dels equips més forts de la categoria tot i les importants baixes que presentava l'equip cerdanyolenc. Les victòries van ser de Bernat Ferrer, Albert Jané i Jan Martínez. La jornada vinent serà a casa davant el Sabadell C.