Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Retorn a Can Xarau d’un imparable Cerdanyola Marc Coy (Cerdanyola CH)

Retorn a Can Xarau d’un imparable Cerdanyola

17 de novembre de 2023 a les 11:17

El conjunt verd-i-blanc voldrà mantenir la gran dinàmica de resultats davant el CHP Sant Feliu el proper dissabte 18 de novembre (20h) a Can Xarau. L’equip actualment encadena quatre de quatre en lliga i buscarà ara la cinquena victòria consecutiva.

Aquest dissabte el Cerdanyola CH torna a disputar un partit a Can Xarau. El conjunt dirigit per Diego Mir ho farà en aquesta ocasió com a líder en solitari del campionat amb 12 punts aconseguits en les primeres quatre jornades de la OK Liga Plata Nord. Davant tindrà al CHP Sant Feliu, sisè classificat amb 6 punts després de les victòries com a local contra CP Tordera (4-0) i CH Olot (3-2). Fora del seu pavelló, el conjunt del Vallès Oriental encara no ha sumat cap punt.

 

Per la seva part, l’equip cerdanyolenc voldrà seguir oferint la seva millor versió a Can Xarau, amb l’objectiu clar de sumar la cinquena victòria consecutiva del campionat. Tot i comptar amb jugadors de nivell com David Yepes, Pau Curtiellas, incorporat aquesta temporada procedent del Barça Atlètic, o l’exjugador del Cerdanyola Albert Hernández, els verd-blancs aniran des del primer minut a per la victòria que els hi permeti mantenir el liderat de la OK Plata.

 

El duel entre Cerdanyola CH i CHP Sant Feliu, corresponent a la cinquena jornada de la OK Liga Plata Nord, es disputarà el dissabte 18 de novembre a les 20h de la tarda a Can Xarau.