Retrobament amb la victòria a Guiera (6-4) Foto twitter Cerdanyola FC

Retrobament amb la victòria a Guiera (6-4)

19 de febrer de 2023 a les 12:08

El Cerdanyola FC aconsegueix, un mes després, sumar 3 punts davant el CN Sabadell, en un partit encarrilat a la primera part (3-0).

El conjunt de Santi Lara arribava en la seva pitjor ratxa de la temporada: dos partits consecutius sense guanyar, i el liderat perillava, ja que Gasifred Ibiza se situava només dos punts per darrere. A més, els verds rebien un dels equips revelació de la temporada, el CN Sabadell, sisè classificat. Des del començament, els locals s'imposaven a pista, i Bernat avançava el Cerdanyola al marcador (1-0). Poc després, Dani Alonso marcava un gran gol per posar el 2-0. Els nedadors necessitaven reaccionar ràpidament, i començaven a arribar a la porteria de Pol Carmona. En una d'aquestes, el travesser evitava que els de Sabadell reduïssin distàncies al marcador. I Héctor Albadalejo, en una jugada espectacular amb Amores, aconseguia el 3-0 just abans del descans.

Contundència ofensiva i defensiva dels verd-i-blancs, en un partit on necessitaven la victòria per evitar perdre el liderat. A la segona part, el partit s'agitava i embogia per moments. El Natació es quedava amb un home menys amb la doble amonestació a Pep Costajussà. El Cerdanyola tornaria a deixar escapar l'oportunitat en la superioritat, i a més, encaixaria el 3-1 en una acció vertical dels visitants, que finalitzava amb èxit Pablo Robert. Poc després, els d'Adrià Sánchez retallaven encara més les diferències amb el 3-2 de Quim Gassó a falta de 10 minuts per acabar el partit. La tensió i l'emoció anava de menys a més a la segona part, i els visitants es tornaven a quedar amb un home menys per l'expulsió de Pepe Font amb vermella directa per evitar un gol amb les mans a la línia de porteria. Per més inri, Albadalejo fallava i Toledano aturava, i posava els nervis als cossos dels aficionats locals que veien com tornaven a desaprofitar una nova oportunitat clara. Aquest cop sí, Amores marcava en la superioritat (4-2) i donava calma als seus. Josep Puig feia el 5-2 en un gran gol, i deixava el marcador molt a favor a falta de 5 minuts. Els visitants ja amb porter jugador, reduïen distàncies amb un gol d'un exjugador del Cerdanyola, Marc Hermosel, que posava el 5-3 quan restava poc més d'un minut. Amores pel Cerdanyola i Pablo Robert pel Natació, sentenciaven el marcador amb el 6-4 final.

Jornada rodona pels de Lara, que tornen a sumar una victòria amb les ensopegades dels rivals directes de la part alta (Gasifred Ibiza, Manresa i Nueva Elda), i d'aquesta manera continua líder amb, novament, 4 punts de distància respecte dels perseguidors.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (6): Pol Carmona (P), Bussi, Bernat (1), Jordi i Jan - cinc inicial - Ramon (P), Javi (C), Héctor (1), Amores (2), Dani (1), Josep (1) i Gabi.

CN Sabadell (4): Toledano (P), Quim Gassó (1), Pepe Font, Alejandro Beltrán i Adrià Termens - cinc inicial - Gerard (P), Pablo Robert (2), Marc Hermosel (1), Arnau Ametlla (C), Germán Escudero, Pep Costajussà i Arnau Pineda.

Gols: 1-0 Bernat (3'), 2-0 Dani (7'), 3-0 Héctor (20'); 3-1 Pablo (27'), 3-2 Quim (30'), 4-2 Amores (33'), 5-2 Josep (35'), 5-3 Hermosel (39'), 6-3 Amores (40'), 6-4 Pablo (40').