Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Rialles fa 20 anys de lleure i educació recordant la història de Cerdanyola
Rialles fa 20 anys de lleure i educació recordant la història de Cerdanyola

Rialles fa 20 anys de lleure i educació recordant la història de Cerdanyola

17 de maig de 2002 a les 0:00

El grup Rialles de Cerdanyola celebra aquests dies el seu vintè aniversari de dedicació al lleure i l'educació infantil. L'entitat presentava ahir a la biblioteca Ca n'Altimira l'Auca d'Història de Cerdanyola realitzada per l'historiador Miquel Sánchez, el dibuixant Esteve Puig i el dissenyador Juan Diego.
La presidenta de Rialles a la ciutat, Rosa Maria Soler, remarca que la tasca de l'entitat és un treball ""sacrificat, però agraït"" i assegura que 20 anys després del naixement del grup local ""es recullen els fruits"" d'una trajectòria dedicada al lleure i l'espectacle infantil, ""però sempre amb la transmissió de valors humans i educatius"".
L'historiador Miquel Sánchez ha escrit els texts de l'Auca de Cerdanyola d'acord a un intent de ""recollir els signes d'identitat"" que ja es troben a l'escut de la ciutat, però també de la vida municipal moderna. Sánchez indica que l'auca també explica la transformació de la Cerdanyola rural a la industrial, primer, i la de serveis, després.
El regidor de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Mena, remarca, per la seva banda, la celebració del vintè aniversari de Rialles suposa la commemoració de la vitalitat d'una entitat que treballa ""pel més important d'una comunitat que és el seu futur"".
Rialles continua la celebració del seu aniversari diumenge -a les 12 hores i a la plaça de l'abat Oliba- amb la programació de l'espectacle d'animació infantil Nem de parranda i com a cloenda es bufaran 20 espelmes al pastís d'aniversari de l'entitat.