Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Rialles presenta l'Auca d'Història de Cerdanyola en el seu 20è aniversari
Rialles presenta l'Auca d'Història de Cerdanyola en el seu 20è aniversari

Rialles presenta l'Auca d'Història de Cerdanyola en el seu 20è aniversari

15 de maig de 2002 a les 0:00

El grup Rialles de Cerdanyola celebrarà el seu 20è aniversari amb la presentació, demà, dia 16 de maig, de l'Auca d'història de Cerdanyola del Vallès, escrita per l'historiador local Miquel Sánchez i il·lustrada per Esteve Puig, dibuixant de l'estudi d'animació Acció! de la ciutat. La presentació es farà a les 20h a la Biblioteca ca n'Altimira.
A més, el diumenge 19 de maig el grup d'animació DeParranda presentarà el seu espectacle ""Nem de parranda"" a partir de les 12 del migdia a la
plaça Abad Oliba. Com a cloenda d'aquestes activitats, tots els assistents podran bufar les 20 espelmes del pastís d'aniversari.
El grup Rialles de Cerdanyola -guardonat com Entitat de l'any a la primera edició del Premi Cerdanyolenc de l'Any celebrada 2.000- funciona des de 1982 organitzant espectacles per infants i al llarg d'aquests 20 anys d'existència s'han fet més de 500 espectacles d'ampli ventall teatral, tallers relacionats amb el teatre i la cultura del país.
Entre les moltes activitats desenvolupades per l'entitat, destaquen les 19 edicions de la Festa de la bicicleta guarnida, les 9 de la Pallassada i les 6 edicions de la Mostra de Rialles, la fira d'espectacles infantils dels Països Catalans.