Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Ripollet reclama millores al bus que enllaça Ripollet, Cerdanyola i Sabadell
Ripollet reclama millores al bus que enllaça Ripollet, Cerdanyola i Sabadell

Ripollet reclama millores al bus que enllaça Ripollet, Cerdanyola i Sabadell

22 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'Ajuntament de Ripollet ha demanat a la Generalitat que es modifiquin i reforcin diverses línies d’autobús interurbà que passen pel municipi. Segons indiquen fonts municipals, l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, s'ha reunit amb representants de la direcció general de Ports i Transports de la Generalitat per a exposar la necessitat que s'adoptin mesures urgents que modifiquin l'actual itinerari del bus interurbà B-2 (Ripollet-Cerdanyola-Sabadell), escurçant-lo i disminuint la durada del viatge amb l’objectiu que esdevingui un veritable servei públic de viatgers per carretera i una alternativa de desplaçament eficaç per als ciutadans.

Parralejo, segons aquests fonts de l’Ajuntament, també ha reclamat que el barri de Can Tiana-Pont Vell disposi de servei públic de transport i ha plantejat la necessitat d'una nova línia que uneixi Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet amb Sant Cugat (FGC) i la UAB.

Segons l’Ajuntament de Ripollet, la Generalitat s'ha compromès a presentar propostes de solució en un termini màxim de tres setmanes.