Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Roser de Maig: la festa de les entitats de Cerdanyola

Roser de Maig: la festa de les entitats de Cerdanyola

3 de maig de 2002 a les 0:00

El programa d'actes del Roser de Maig 2002 compta amb un important número d'activitats organitzades per les associacions culturals de Cerdanyola. El regidor de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Mena, destaca el paper que realitzen les entitats cerdanyolenques en el desenvolupament de la Festa Major. Segons Mena, gràcies a la seva ""voluntat de fer ciutat"", les associacions són les responsables de l'existència mateixa del Roser de Maig.
El regidor de Cultura destaca que el pressupost de la festa és de 27 milions de pessetes, però que si no es comptés amb la col.laboració de les entitats, el cost es triplicaria.
Entre els molts actes programats al Roser de Maig, Jordi Mena fa una especial referència al bateig dels dos nous cap-grossos de la ciutat que es presentaran oficialment durant la Trobada de Geganters de diumenge. Els cap-grossos representen les figures de dos personatges del pintor local Josep de Togores, els dels quadres Un borratxo i El boig de Cerdanyola.
To i que el Roser de Maig finalitza oficialment el dilluns 6 de maig, Mena recorda que hi ha altres activitats incloses al programa molt destacades que es realitzaran en les pròximes setmanes, entre elles
la fira de ràdioafeccionats Merca-Ham Radio -el pròxim cap de setmana al Parc Tecnològic-, o la que considera ""cita imprescindible"" de la XVI Noche del Cante Jondo que organitza la Peña Flamenca els dies 31 de maig i 1 de juny amb
Rancapino i Aurora Vargas com principals atraccions del cartell.