S'escapa la victòria a Guiera Foto: Hector Castillo

S'escapa la victòria a Guiera

19 de març de 2023 a les 14:12

Els de Santi Lara van deixat escapar l'oportunitat de guanyar un partit que el Nueva Elda Finetwork va empatar a falta de vuit segons per acabar (2-2). Els verd-i-blancs continuen poc encertats de cara a porta, i només Héctor Albadalejo amb dues dianes va aconseguir foradar la porteria de Jere.

Els de Santi Lara han deixat escapar l'oportunitat de guanyar un partit que el Nueva Elda Finetwork ha empatat a falta de vuit segons per acabar. Els verd-i-blancs continuen poc encertats de cara a porta, i només Héctor Albadalejo amb dues dianes ha aconseguit foradar la porteria de Jere.

El partit ha sortit tal i com el preveia Santi Lara abans de començar: amb els visitants volent el domini de la pilota però els locals creant ocasions de més perill que els alacantins. Héctor Albaladejo i Dani Alonso van avisar a la primera part, però sense gaire encert amb una bona actuació del porter visitant, Jere. El resultat no es mouria i s'arribava al descans sense gols a l'electrònic.

A la represa, el Cerdanyola va aconseguir avançar-se amb un gol d'Héctor Albadalejo, però el Nueva Elda va reaccionar ràpidament amb l'1-1 obra de Juan Castell. Héctor va tornar a colpejar amb un bon gol de jugada col·lectiva que significava el 2-1 a falta de set minuts per acabar. Passaven els minuts, i els de Lara van perdonar grans ocasions i Jere es va fer encara més gran sota pals. El Nueva Elda ho va provar amb el porter jugador en els últims minuts, i Javi García, capità local, va desaprofitar una gran ocasió davant Jere per sentenciar amb el 3-1 a falta de 30 segons. I en una acció molt desafortunada, un xut sense perill dels visitants, topava a Dani i el rebot acabaria en peus de Carlos Díez que va transformar el 2-2 a falta de només vuit segons per sonar la botzina.

Un punt que suma el Cerdanyola, però dos que deixa escapar en una jornada on novament han punxat els rivals directes (Gasifred Ibiza perdent a Sabadell i Manresa empatant a Ripollet). Per tant, el Cerdanyola continua líder una jornada més però no aconsegueix aprofitar l'entrebanc dels altres.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (2): Ramon (P), Héctor (2), Josep, Bernat i Jordi - cinc inicial - Adri (P), Ricardinho, Javi (C), Amores i Dani.

Nueva Elda Finetwork FS (2): Jere (P), Tico (C), Juan (1), Carlos (1) i Abel - cinc inicial - Aitor (P), Matheus (C), Outmane, Fali, Josico i Iker.

Gols: 1-0 Héctor (23'), 1-1 Juan (26'), 2-1 Héctor (32'), 2-2 Carlos (40').