Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

S’inicia el projecte ‘L’alcalde al teu barri’

S’inicia el projecte ‘L’alcalde al teu barri’

30 de gener de 2024 a les 8:35

L'Ajuntament de Cerdanyola ha anunciat la posada en marxa del projecte ‘L’alcalde al teu barri’, un canal més de comunicació amb l’objectiu d’acostar-se als diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats de la ciutadania

Aquest dijous 8 de febrer tindrà lloc la primera sessió de l’alcalde, Carlos Cordón, a un barri de la ciutat i en aquesta ocasió visitarà Banús-Bonasort. Durant tot el dia, Cordón, mantindrà trobades informals, visites i reunions programades amb aquells veïns i veïnes, entitats i/o empreses del barri que ho hagin sol·licitat prèviament.

Cordón ho ha anunciat així a les seves xarxes socials:

El termini per fer la sol·licitud acabarà el dimarts 6 de febrer i el dia 7 se li notificarà a les persones interessades l’hora i lloc de la trobada.

Fonts municipals indiquen que l’alcalde visitarà els diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques, escoltant-los, parlant amb ells i, sobretot, articulant una via de comunicació propera que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori. Carlos Cordón destaca que aquesta iniciativa “facilitarà el diàleg i la participació de la ciutadania per seguir millorant Cerdanyola entre tots i totes”.

De les trobades de l’alcalde amb la ciutadania sorgiran propostes que, una vegada estudiades i consensuades, resultaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora dels barris.