Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • S'inicien diversos treballs de millora de la senyalització horitzontal
S'inicien diversos treballs de millora de la senyalització horitzontal

S'inicien diversos treballs de millora de la senyalització horitzontal

27 de març de 2024 a les 11:55

S'ha començat aquesta actuació de manteniment i millora progressiva de la senyalització viària que es preveu que es faci durant tot l’any.

L'Ajuntament, a través dels serveis de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i Transport, està realitzant treballs de manteniment, conservació i millora de la senyalització horitzontal que s’estan duent a terme a tot el terme municipal.

Les actuacions que s’estan fent tenen com a objectiu pintar les línies de separació de carrils, els passos per a vianants, les línies de detenció i tots aquells símbols que hi ha marcats a la calçada, com les fletxes, els stop i cediu el pas, les illetes, quadrícules, ziga-zagues i altres marques viàries, amb la finalitat de millorar la seva visibilitat i augmentar la seguretat de tota la ciutadania.

Moltes d’aquestes tasques es realitzen, preferentment, i sempre que es pot, a la nit, per tal de minimitzar l’afectació al trànsit.

Els llocs on ja s’ha començat a treballar són en els carrers dels Boters, Santa Anna, Foment, Prat de la Riba, Indústria o avinguda Primavera i Canaletes. 

Cal destacar que aquestes actuacions no es limitaran a un període concret, sinó que es preveu que es realitzin durant tot l’any. Això assegurarà un manteniment i millora progressiva i constant de la senyalització viària.