Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • S'obre el període d'inscripció a les activitats del Programa de Gent Gran Activa
S'obre el període d'inscripció a les activitats del Programa de Gent Gran Activa

S'obre el període d'inscripció a les activitats del Programa de Gent Gran Activa

8 de febrer de 2024 a les 10:56

El programa presenta una àmplia oferta d’activitats gratuïtes que es duran a terme des del 19 de febrer fins al 14 de juny.

El proper 19 de febrer comença la programació de tallers i activitats del programa Gent Gran Activa, projecte de dinamització de gent gran amb el qual es busca potenciar l'autonomia i l'empoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que pugin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure. 

La programació inclou tallers i activitats de diferents àmbits (d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies) així com activitats d’oci i lleure de caràcter puntual. L’objectiu és oferir una programació d’activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes variades, d’acord a la heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran.

Als darrers anys, la promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local del nostre municipi amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Promoció imprescindible davant el procés de envelliment social dels últims anys. Actualment a Cerdanyola, les persones de  60 anys i més anys representen el 27,21 % de la població.

Des de l’Ajuntament de Cerdanyola, a través de la regidoria de gent gran, s’impulsa el projecte de dinamització de gent gran amb el qual es busca potenciar l'autonomia i l’apoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que pugin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure. 

En aquest context, es presenta una proposta d’activitats quadrimestrals en la qual poden participar persones de 60 i més any del nostre municipi. Les activitats són gratuïtes i obertes a les persones grans.

El programa comença el proper dia 19 de febrer i continuarà fins al 14 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir del dia 13 de febrer de manera presencial a l’Ateneu Municipal  en horari de 10.00 a 14.00 h o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat

Per qualsevol dubte o informació, podeu trucar al telèfon del programa de gent gran 93 580 88 88 extensió 2141 o trucant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 603 620 214

 

Fulletó informatiu del programa Gent Gran Activa 2024