Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • S'obre el període d'inscripció per als cursos de català
S'obre el període d'inscripció per als cursos de català

S'obre el període d'inscripció per als cursos de català

27 de març de 2024 a les 8:49

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d’inscripció dels cursos de català pel trimestre d’abril a juny de 2024.

El 2 d'abril s'obre la inscripció als cursos de català del període abril-juny del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). El Servei Local de Català de Cerdanyola oferirà cursos de nivell bàsic (A2) a nivell de suficiència (C1). S'ofereixen cursos en modalitat presencial i també en línia.

La inscripció s'organitzarà en dos torns:

-2 d'abril: antics alumnes (persones inscrites en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs).

-3 i 4 d'abril: oberta a tothom.

La inscripció, que s'atén per ordre d'arribada, es pot fer en línia, a inscripcions.cpnl.cat, o presencialment, de 9 h a 13 h i de 16 a 19 h els dies 2 i 3 d’abril i de 9 h a 13 h el 4 d’abril.

Les persones interessades ja poden consultar l'oferta detallada en el cercador de cursos. Per inscriure's-hi, cal tenir 18 anys en la data d’inici del curs, o bé tenir més de 16 anys i no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

A més de l'oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries per reforçar el català parlat: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil que reprendrà les sessions el 16 d'abril i el programa Voluntariat per la llengua. Les activitats complementàries són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure un correu a cerdanyola@cpnl.cat.

 

Consorci per a la Normalització Lingüística