Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • S’obre la convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a Gent Gran 2024
S’obre la convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a Gent Gran 2024

S’obre la convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a Gent Gran 2024

27 de febrer de 2024 a les 10:24

Des d'avui dimarts, 27 de febrer, fins al 27 de març, a les 15 h, restarà obert el termini per sol·licitar l'ajut al pagament del lloguer per a la gent gran.

Aquests ajuts estan destinats a les persones titulars d'un contracte de lloguer d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que tinguin 65 anys o més en el moment de la sol·licitud.

Requisits principals:

-Acreditar la residència legal a Catalunya

-Tenir 65 anys o més en el moment de la sol·licitud

-Que l'import del lloguer no sigui superior a 900 € mensuals (450 € en cas d’habitació)

-Que els pagaments dels rebuts de lloguer es realitzin mitjançant ingrés a compte, domiciliació bancària, transferència o Bizum o bé, amb un rebut emès per un administrador de finques

-Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l'any 2024

 La sol·licitud es pot descarregar a través del web municipal on també es pot consultar el llistat de la documentació requerida i l’adreça electrònica en cas de realitzar el tràmit en línia.

Les sol·licituds es poden tramitar de forma presencial a l'Oficina Municipal d'Habitatge de Cerdanyola, fins al 27 de març (15 h), de dilluns a divendres de 9 a 14 h sense cita prèvia.

 Pel que fa a la convocatòria d’ajuts per a joves de 18 a 35 anys es posarà en marxa a partir de l’11 de març, i pròximament s'informarà sobre la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones de 36 a 64 anys.

 Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'Oficina Local d'Habitatge de Cerdanyola o consulteu el web www.cerdanyola.cat/habitatge/lloguer

 Oficina Municipal d'Habitatge de Cerdanyola

Carrer Fontetes, 3

93 580 88 88

697 852 981 (només Whatsapp)

info.habitatge@cerdanyola.cat