Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Santa Ana i Baroja guanyen, Montflorit cau

26 de gener de 2003 a les 0:00

Aquesta jornada ha portat dues victòries per als equips de Cerdanyola que militen a la Tercera Territorial i que obrien aquest cap de setmana la segona volta de la lliga.

Al grup 14, el Baroja es va imposar al Can Boada per 5-2 en un partit que no va arribar als 90 minuts reglamentaris per una tangana que es va viure sobre el terreny de joc i que va obligar l'àrbitre a abandonar el camp de la Bòbila. El Cerdanyolense Montflorit, d'altra banda, va caure al camp del Montserrat de Terrassa por 5 gols a 2 i continua a la part baixa de la classificació.

El Santa Ana va tornar a guanyar i aquest cop ho va fer al camp del colista del grup 20, el Lepanto de Sabadell, a qui va vèncer amb un resultat de 3 a 8. Victòria clara per als d'Antonio Medina que semblen haver trobat el camí correcte per a la regularitat gràcies a la bona actitud dels seus jugadors.

 

FITXA BAROJA:

BAROJA: CHEMA, JAVI, FERNANDO, RUBÉN, ADRI, POTI (GUSTAVO), MARC, OLIVA (MARCO ANTONIO), RAMON, MERINO (CHRISTIAN) I MANOLI (MOHAMED).

CAN BOADA: JOSE MARÍA, OMAR, ALBERTO, MEDINA, DIEGO, ISABELINO, DE LA TORRE (GALLEGO), LUQUE, JIMÉNEZ, JOSÉ LUIS I ALEXIS.

ÀRBITRE: RUIZ BITURTIA (TERRASSA)

GOLS:

M.19          1-0       RAMON

M.26          1-1       DE LA TORRE (p)

2ª PART

M.47          2-1      MANOLO

M.62          3-1      MOHAMED

M.73          4-1      RAMON

M.76          4-2      JOSÉ LUIS

M.82          5-2      CHRISTIAN

 

TARGETES:

BAROJA: JAVI, ADRI, POTI I RAMON.

CAN BOADA: JOSÉ MARÍA, OMAR, MEDINA, JOSÉ LUIS I ALEXIS. EXPULSAT ALBERTO AMB DOBLE AMONESTACIÓ.