Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Segon acte d'homenatge a les persones de la ciutat que fan 80 anys durant el 202...
Segon acte d'homenatge a les persones de la ciutat que fan 80 anys durant el 2023

Segon acte d'homenatge a les persones de la ciutat que fan 80 anys durant el 2023

27 d'abril de 2023 a les 11:23

Els jardins de Ca n'Ortadó van acollir, ahir dimecres, el segon dels actes d'enguany de reconeixement a les persones que compleixen 80 anys.

 

La recepció es va fer dimecres a la tarda i va servir per retre homenatge al segon grup de persones nascudes al 1943. Va començar amb la projecció de l’audiovisual sobre la Cerdanyola d’ahir i d’avui i seguidament va tenir lloc l'actuació del Grup d’Iniciació de l’Escola Municipal de Música Aulos, dirigit per la professora Queralt Morral i acompanyat al piano per Carlos Picón, cap d’estudis d'Aulos.

L’alcalde, Carlos Cordón, va participar en el segon i últim dels actes d'homenatge a les persones de la ciutat que fan 80 anys, que en aquesta ocasió van ser 51.  Durant l'any 2023 seran 469 les persones que han complert o compliran 80 anys a Cerdanyola.

Després, es va fer la recepció i el lliurament d’un diploma de reconeixement a les persones que han fet o faran 80 anys enguany que també van ser obsequiades amb un record. L’acte també va servir per informar-les de les activitats i els serveis que des de l'Ajuntament s'ofereixen a la gent gran de la ciutat.

Des del govern municipal es treballa fermament per fomentar la promoció de les polítiques intergeneracionals. El reconeixement i homenatge a les persones que compleixen 80 anys forma part del Programa de Gent Gran Activa, i té l’objectiu de posar en valor la seva aportació a la societat.