Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Segona concentració contra les actituds i la violència feixista
Segona concentració contra les actituds i la violència feixista

Segona concentració contra les actituds i la violència feixista

1 de març de 2002 a les 0:00

Un col.lectiu de ciutadans de Cerdanyola ha convocat la segona concentració contra les actituds de tipus feixista que consideren han proliferat a la ciutat. La concentració es realitzarà a les 19 hores a la plaça de l'abat Oliba després que un col.lectiu de ciutadans s'hagi mostrat preocupat per la multiplicació d'actes de violència
provocats per grups d'estètica neonazi a l'Ateneu, el bar La Nit, el Casal de Joves o la festa de Carnaval del pavelló d'esports. La convocatòria va sorgir d'una assemblea ciutadana celebrada el passat 20 de febrer a la que van assistir representants de la Plataforma Antifeixista de Cerdanyola que fa temps que realitzen actes de rebuig contra aquests successos.
Representants de la plataforma es reuniran dilluns amb l'alcaldessa de la ciutat i els portaveus dels grups municipals després que ahir, en el Ple de l'Ajuntament, el portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds, Toni Morral, pregués l'assistència a la concentració de representants de totes les forces consistorials per demostrar ""la unitat de tots els demòcrates"" contra el feixisme.