Segona derrota a Lliga Catalana

16 de setembre de 2022 a les 13:17

El CBF Cerdanyola va caure de deu punts (62-52) davant el Segle XXI en el partit corresponent a la segona jornada de Lliga Catalana Liga Femenina 2. El partit va mostrar dues cares molt diferents, la primera part de clar domini local, el marcador al descans així ho mostra, 40-15 i en la segona el conjunt de Pili Bilbao va reaccionar però sense poder capgirar el marcador.

Les de Cerdanyola va entrar al partit molt nervioses i mostrant molta precipitació en el joc. Les locals van aprofitar la seva alçada i control del joc per dominar els dos primers quarts i arribar al descans amb vint-i-cinc punts a favor seu (40-25).

A la represa van reaccionar les de Pili Bilbao, que van començar a encertar en el llançament i van tranquil·litzar el seu joc. Les cerdanyolenques van pujar el nivell defensiu i van guanyar el quart 12 a 21, deixant el marcador en un 52 a 36. Tot i tornar a guanyar el darrer quart per sis punts (10-16), no va ser suficient perquè la victòria caigués del cantó de les de Cerdanyola. El resultat final (62 -52) suposa la segona derrota en la competició, a falta d'una jornada per tancar aquest grup 3 de Lliga Catalana.

Les de Cerdanyola visitaran el pavelló de la UE Mataró el dimarts 20 de setembre per disputar la tercera jornada.