Segona derrota del CE Cerdanyola fora de casa

20 d'octubre de 2002 a les 0:00

El CE Cerdanyola no va poder sumar la victòria al camp de l'Sporting Martorell i va perdre per 2 gols a 1 en els darrers minuts del matx.

L'equip que entrena Jordi Falgueras va sortir molt adormit en la primera meitat, en què no van crear gaires ocasions de gol i on el conjunt local va dominar amb més claredat, fruit d'aquesta situació va arribar el gol de Manolo, al minut 28, que posava l'1-0 al marcador a favor dels del Baix Llobregat.

A la represa, el CE Cerdanyola va despertar i va començar a arribar a l'àrea contrària amb cert perill, Moya, el capità de l'equip, va ser l'encarregat d'igualar el marcador en transformar una pena màxima al minut 60. Quan semblava que el partit acabaria amb empat a 1 i el conseqüent repartiment de punts, Rafa avançava un altre cop als locals a un minut del final i era massa tard per a que els de Falgueras poguessin reaccionar, d'aquesta manera van encaixar la segona derrota consecutiva fora de casa.